Vielä päivitys harrastuksen kulkuun:
Ekat Kaffan monsoon malabarit tiristetty torvesta pihalle. Näky oli mieletön! Nyt kaikki näytti siltä mitä olen koko ajan toivonut näkeväni. Noinkohan tähänastiset kokeiluni on ollut vanhoilla pavuilla? Jonkun verran markettipapuja kerkesin käytteleen (ne nyt oli ainakin aika vanhoja, eikä paahtopäivästä tietoakaan), mutta että olisko nuo Mokkamestareidenkin pavut ollut lasipurkissaan pidempään? Mene ja tiedä, olis pitänyt kysyä ostaessa. Mutta joo, nyt pukkaa cremaa ovista ja ikkunoista. Väri kauniin punertavaa, suht tumman ruskeaa (vaikka eka satsi soljahti turhan nopeasti läpi).
Usko omiin kykyihin nousi kovasti ja kohta ei nukuta enään ollenkaan...
Onneksi olkoon onnistumisen kikseistä, muistanpa itsekkin tuon fiiliksen vielä.
Sulla on tekniikka mielestäni, mitä videolta katsoin, niin omaan rutiiniin ottaen hallussa. Tuolla tulee saamaan hyviä shotteja, sitten kun vielä innostut, ja kuvaan astuu nakut ja VST:t sun muut mojot, niin kone ja mylly kaipaavatkin jo päivitystä
Itselle kun kävi juuri noin, nyt en tosin ajatellut panostaa laitteisiin enään kummemmin, ainakaan vähään aikaan.
Se on vaan aika suorasti, että mylly ja tuore papu, niillä päästään jo makumaailmoihin.
Oli aiemmin puhetta tamppaamisesta, itse tamppaan nykyään kekoon, myllynä MM mini E B.
Sama kuin Akalliolla ollut, eikä tykännyt kekoon tamppaamisesta tuolla myllyllä, itse taas en osaa sanoa juurikaan eroa, kun korina on 49mm, tupla 16g, "syvä". Ja tässä välissä preinfuusio vielä kakkuun vaikuttanee asiaan!? (siis ei hajuakaan).
Tampperi kupera, eikä mielestäni jätä reunoille tavaraa, eikä tee kasasta "keskeltä alas painautunutta", vaan jakaa mukavasti keosta reunoille. Asia olisi tietenkin eri 58mm korille.
Jatka ihmeessä Railo kirjoittamista shottien etenemisestä, varsinkin kun saat nakun (jätät kerran tankkaamatta, ja kuljet viikon bussilla).
Videolle +