Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Eri keittimet - eri maut « 1 2 » Tinuri 17 9 974 Uusin viesti Heinäkuu 22, 2016, 10:18:55 ap
kirjoittanut Tinuri
Kakku tarttuu uuttopäähän E61 « 1 2 » Iletys 16 10 019 Uusin viesti Marraskuu 17, 2012, 05:17:54 ap
kirjoittanut OskuK
Uuttopaine ja pumpun viheltäminen « 1 2 » hexi 20 10 189 Uusin viesti Elokuu 16, 2017, 15:24:14 ip
kirjoittanut migu2
Kahviloiden hlökunnan koulutus « 1 2 » tirofaux 20 10 791 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:39:27 ip
kirjoittanut jiitee
Espressouuton katkaiseminen « 1 2 » samppo 26 11 169 Uusin viesti Marraskuu 18, 2009, 22:05:51 ip
kirjoittanut akallio
Vianmääritys - apua tarvitaan « 1 2 » Pastori 21 11 542 Uusin viesti Kesäkuu 30, 2010, 17:28:15 ip
kirjoittanut Jolle
Sanasto ja opas aloittelijalle « 1 2 » v-dogg 15 11 714 Uusin viesti Helmikuu 19, 2010, 06:49:41 ap
kirjoittanut Toma
Ascaso i-mini jauhatusalue « 1 2 » lj 15 12 288 Uusin viesti Maaliskuu 07, 2010, 18:25:27 ip
kirjoittanut Kerkko
Sama papu - eri menetelmät - onko maisteluvinkkejä tai -kokemuksia? « 1 2 » Calix 20 12 603 Uusin viesti Tammikuu 11, 2014, 10:45:17 ap
kirjoittanut huuhaa
Bialetti Brikka ja crema « 1 2 » v-dogg 16 13 074 Uusin viesti Lokakuu 04, 2010, 18:58:14 ip
kirjoittanut talousvisiiri
Oikea uuttolämpötila? « 1 2 » vemuli 18 13 514 Uusin viesti Syyskuu 04, 2014, 15:29:35 ip
kirjoittanut Jari
Baristakurssit Gagarin 0 13 532 Uusin viesti Huhtikuu 14, 2008, 21:15:36 ip
kirjoittanut Gagarin
Kuluneet terät Mighty 2 13 590 Uusin viesti Marraskuu 27, 2007, 00:05:19 ap
kirjoittanut isojp
Kuinka säädetään espresson valmistuksen parametrit kohdalleen « 1 2 3 » Ristoretto 33 13 595 Uusin viesti Tammikuu 08, 2022, 15:35:04 ip
kirjoittanut migu2
miten voin tehdä hyvää maito vaahtoa kaktus 1 13 680 Uusin viesti Tammikuu 04, 2008, 21:51:32 ip
kirjoittanut smuli
Shotin jakaminen (nakukahva vs. kaksikouruinen) « 1 2 » Kotibaari 20 13 686 Uusin viesti Marraskuu 05, 2011, 15:46:35 ip
kirjoittanut Toma
Mokkamestareiden baristakurssit ja kahvitastingit Juqi 0 13 776 Uusin viesti Tammikuu 09, 2008, 11:26:47 ap
kirjoittanut Juqi
miten karkeaa jauhan?? kyösti 2 13 871 Uusin viesti Marraskuu 28, 2007, 14:08:13 ip
kirjoittanut Esa
uneven distribution skuupi 4 14 131 Uusin viesti Maaliskuu 15, 2008, 20:44:43 ip
kirjoittanut cartman
Paahtoasteen vaikutus jauhatukseen japa 4 14 133 Uusin viesti Huhtikuu 22, 2008, 10:24:58 ap
kirjoittanut akallio
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys