Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Mitä kakusta voi lukea? Kotimies 13 20 222 Uusin viesti Syyskuu 11, 2010, 20:26:40 ip
kirjoittanut Samuli
miten karkeaa jauhan?? kyösti 2 13 872 Uusin viesti Marraskuu 28, 2007, 14:08:13 ip
kirjoittanut Esa
Latte Art -kurssi Lari Järnefelt 0 4 140 Uusin viesti Tammikuu 31, 2011, 18:14:21 ip
kirjoittanut Lari Järnefelt
Kotibaristakurssi 14.10., Kahvinmaistelua 15.10. Lari Järnefelt 5 5 220 Uusin viesti Lokakuu 17, 2009, 12:43:44 ip
kirjoittanut tirofaux
Latte Art -kurssi 18.11.2009 Lari Järnefelt 11 5 750 Uusin viesti Marraskuu 17, 2009, 22:55:52 ip
kirjoittanut Markus
Gaggia Babyn puhdistus & uuttoaika Lizi67 3 3 832 Uusin viesti Marraskuu 16, 2009, 18:54:55 ip
kirjoittanut Lizi67
Ascaso i-mini jauhatusalue « 1 2 » lj 15 12 288 Uusin viesti Maaliskuu 07, 2010, 18:25:27 ip
kirjoittanut Kerkko
Aamu jauhatus-ongelma Make 12 7 969 Uusin viesti Elokuu 06, 2011, 09:34:11 ap
kirjoittanut McJones
Useampi essosatsi - odotusaika erien välissä? Mariia 2 14 368 Uusin viesti Helmikuu 18, 2007, 15:37:05 ip
kirjoittanut Mariia
Onko umpifiltteri välttämätön? Mariia 7 17 928 Uusin viesti Helmikuu 20, 2007, 11:43:36 ap
kirjoittanut Esa
Papujen määrän vaikutus karkeuteen Mariia 6 4 647 Uusin viesti Kesäkuu 30, 2009, 23:39:29 ip
kirjoittanut jiitee
laten valmistus Mariia 7 22 226 Uusin viesti Helmikuu 12, 2007, 19:23:55 ip
kirjoittanut jhaahti
Naku-uuton ylivertaisuus - kuvitelmaa vai tosiasia? « 1 2 » Markus 29 17 706 Uusin viesti Joulukuu 21, 2010, 19:47:09 ip
kirjoittanut tirofaux
Uuttosuhteen tai -kertoimen soveltaminen jo "aloitellessa" Markus 5 6 119 Uusin viesti Marraskuu 05, 2011, 15:29:20 ip
kirjoittanut opqdonut
Nyypiö tervehtii ja tiedustelee annostus-tamppausvihjeitä « 1 2 » Markus 25 26 014 Uusin viesti Huhtikuu 05, 2007, 08:51:28 ap
kirjoittanut akallio
Cappuccinon estetiikka, onko koolla väliä? « 1 2 3 4 » Markus 46 27 359 Uusin viesti Elokuu 24, 2016, 17:13:23 ip
kirjoittanut PaljonMaitoa+VahvaaKahvia
Paineprofilointi höyryventtiilillä? Markus 3 3 494 Uusin viesti Helmikuu 23, 2010, 09:35:25 ap
kirjoittanut akallio
Kylmäuutto McJones 0 4 150 Uusin viesti Syyskuu 08, 2010, 12:51:07 ip
kirjoittanut McJones
Ilmanpaineen ja -kosteuden vaikutus espresson valmistuksessa Mighty 3 15 365 Uusin viesti Heinäkuu 23, 2014, 10:48:48 ap
kirjoittanut Mariia
Kuluneet terät Mighty 2 13 591 Uusin viesti Marraskuu 27, 2007, 00:05:19 ap
kirjoittanut isojp
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys