Ristretto

Kahvikeskustelu => Baristatekniikka => Aiheen aloitti: McJones - Syyskuu 08, 2010, 12:51:07 ip

Otsikko: Kylmäuutto
Kirjoitti: McJones - Syyskuu 08, 2010, 12:51:07 ip
Koestelin eilen kylmällä vedellä uuttamista, eli iltasella purut pressoon, kylmää vettä perään ja yöksi jääkaappiin. Aamulla uutetta kuppiin ja kuumaa vettä päälle. Tuli juotavaa, papuna karkeasti jauhettu Meira Hieno (vaalea) ja purujen määrä reilusti yläkanttiin normaalista  :)

Onko joku enempi perillä tästä uuttotekniikasta? Vinkkejä tai ajatuksia?

Googlella löytyi mm.:
http://www.associatedcontent.com/article/1267702/making_cold_brew_coffee_in_a_french_pg2.html?cat=22 (http://www.associatedcontent.com/article/1267702/making_cold_brew_coffee_in_a_french_pg2.html?cat=22)