Aloitin uuden ketjun, jottei tuo
tieteellisiä artikkeleita ketju mene ihan huuhaaksi.
Auh mitä tekstiä wikipediassa
(Cappuccino). Pitää katsoa jos saisi itsestään sen verran irti ja sopivasti vapaa-aikaa, että muokkaisi ton artikkelin hieman paremmaksi. Nyt kuitenkin on tiedossa iltapuhdetta
painemitausten kanssa .
Auttavasti maidon vaahdottaminen onnistuu myös esimerkiksi tehokkaalla sauvasekoittimella. Puhdasoppinen maidonvaahdotus vaatii kuitenkin maidon höyryttämisen aikaansaaman iskukuumennuksen,
Iskukuumennus?? WTF? Kyllähän iskukuumennukseen kuuluu kova paine. Vaikka höyry tuleekin putkesta paineella, ei höyrytettävä maito ole paineenalaisena.. Huoh, mikä artikkeli. Pitääpä linkata tuo iskukuumennus.
.
Onko jollain lahjoittaa kuvaa Cappuccinosta, jossa vaikkapa joku rosetta tms. Artikkelin mukana oleva
kuva on kauhea. Ilmeisesti kupissa on jotain kahvijuomaa, jonka päällä on joku outo vaahtoklöntti. Liekö edes maitoa?