Väittäisin, että tarvitset kaverin, joka voi hoitaa baristahommat. Myllyn säädön saanee vakioitua niin, että se menee oikein joka kerta. Mutta jos valmistat kahvin itse, niin silloin kyllä aina tiedät lämpötilasta, että kumpi on kumpi.
Mutta jos joku muu tuottaa shotit, vuorot arvotaan ja toistoja on riittävästi, niin lopputulos lienee ihan hyvä.
Oma kokemukseni on, että toistoja tulee helposti liian vähän. Siksi tuollainen järjestely, että on yksi maistaja, on itseasiassa aika hyvä. Toki tuloksen yleistyvyys on heikompi, mutta saa ainakin jotain näyttöä omista makunystyröistä. Ja se on myös hyvä, että koeasetelma on yksinkertainen eli kahden ryhmän vertailu. Voisit tähdätä esim. 10 shottiparin vertailuun. Välissä tietysti vähän taukoa, pientä syömistä jne. Ja kannattaa sylkeä...
Aikoinaan vertailtiin myllyjä muistaakseni niin, että pelissä oli kolme myllyä ja maistajia useampia, eli shotteja piti tehdä aina useita. Koko päivä väännettiin, toistoja saatiin ehkä tyyliin kaksi ja lopputulos oli, että ulos tuli lähinnä satunnaista vaihtelua. Olisi pitänyt olla enemmän toistoja ja/tai yksinkertaisempi koeasetelma.