Tämä alkoi nyt kiinnostamaan.
Viime Aeropress skaboissa Kaffallahan oli suodatettua vettä, joka laittoi jokaisen kisaajan viilaamaan jo tehtyä reseptiään reilusti. Itse mielsin veden ihan juotavaksi, joskin liian pehmeäksi. Vähän kuin ruotsinlaivoilla kraanavesi.
Nyt en muista mikä se filtteri oli, ja jaetut filtterit (kraanaan kiinnitettävä), ni oma on mökillä enkä pääse sen merkkiä tarkastamaan.
"Magnesium is particularly sticky, meaning water that's high in magnesium will make coffee with a stronger flavor (and higher levels of caffeine). Hard water can also have high levels of bicarbonate, though, which Hendon found could lead to more bitter flavors coming through."
Tuo kofeiinipitoisuus ja makujen esiin tuominen olis aika jees päästä kokeilemaan, ei pelkästään espressolla, vaan aeropressillä varsinkin.
Jos joku on tilaamassa akallion linkittämää kannua, tai vastaavaa siis, ni heti tänne kokemuksia ja putiikkien linkkejä hintoineen.