Eikös tuo ole aika harvinainen vempele, josta ei ole paljon tietoa muuta kuin mitä yksi Home-Baristan käyttäjä on kirjoittanut?
Eli kukaan ei varmaan osaa täällä vastata kysymykseesi, mutta minä voin mielelläni arvailla siitä huolimatta. Mainospuheista ymmärsin että kyseessä on mokkapannu, joka kuitenkin tuottaa suunnilleen oikean lämmön ja paineen. Lisäksi videosta näkee, että vettä kaadetaan kahteen paikkaan. Veikkailisin siis, että pointti on tämä: alempi kiehuva vesipatja lämmittää koko hökötyksen ja tällöin lämpötila säätyy kivasti alle sadan asteen. Eli lämpötilan puolesta tuo toimii kuin haudutuskattila. Ilmeisesti samalla alla kiehuva vesi tuottaa paineen sylinterimäistä osaa vasten, jossa siis sijaitsee uuttovesi ja kahvikakku. Kun paine on riittävän suuri, niin pannu alkaa huutamaan ja käyttäjä avaa lukituksen. Tällöin sylinteriosa painuu ylöspäin ja puristaa uuttoveden kahvin läpi.
Toki tässä on se ongelma, että jos alempi vesi on paineen alainen, niin silloin se voi kuumentua yli sadan asteen, eikä vesipatja enää säätele lämpöä, vaan pelkästään hidastaa sen leviämistä. Toisaalta jos se ei ole paineen alla, niin en ymmärrä mistä kone tuon paineen kehittää. Kahvista päätelleen uuttopainetta kuitenkin on enemmän kuin mokkapannussa. Varmaan alempi vesi on paineen alainen ja pannu on mitoitettu niin että kun paine alemmassa vesipatjassa on sopiva, niin ylempi on lämmennyt 90 asteen hujakoille.