Eipä tulisi mieleen että "huonolla" kahvilla on kysyntää muualla kuin "teollisessa" kahvinvalmistuksessa, kunnes törmäsin Sweet Maria's -sivustolla
tähän.
Tom Owen haluaa siis tarjota kotipaahtajille mahdollisuuden hankkia pieniä eriä "luokatonta" kahvia omakustannehintaan. Miksi? No siksi että paahtamalla ja maistamalla näitä näet ja maistat sen minkälaista "jätettä" todennäköisesti suurin osa maailman markkinoilla liikkuvasta raakakahvista on ja ymmärrät miksi ne hyvät kahvit todellakin ovat hyviä ja jopa erikoisia.
Kannattaa lukaista noita taustoja ja arvioita tuolta linkistä. Melko huvittavaa/surullista jos näitä todellakin myydään jossain "erikoiskahveina" tyyliin: "parasta sulawesia kahteenkymmeneen vuoteen"... :shock:
Täytyy kyllä arvostaa kaikkia niitä ihmisiä ja projekteja jotka tekevät työtä laadukkaiden erikoiskahvien eteen (CoE, jne...).