Tuli lomailtua kaukana idässä, lähellä Pietaria, sijaitsevassa kaupungissa. Kahvinhimossa poikkesin Roasteryn Kahvilassa,Aleksanterinkatu 50, ja tilasin tuplaespresson. Kahvi tarjoiltiin cappucino kupissa. Oli aika viileätä, onneksi cookie oli hyvää.
Toinen tuplan maistelu tapahtui Caffin myymälässä, Mannerheimintiellä. Samanlainen kuppi, kahvin lämpötila oli hieman alakanttiin. Onneksi suklaat olivat herkullisia.
Kotona on Danesin espressokuppeja sekä muutamia Espanjasta tuotuja Cortado-kuppeja. Molempiin mahtuu hyvin tuplat ja niistä minä tuplat juonkin, kupit tietysti lämmitettyinä.
Nyt jäi hieman vaisu kahvimaku idän reissusta. Kysyisinkin Tietäjiltä & Alan Ammattilaislta ja Muiltakin, että miten kaupallisten toimijoiden tulisi tuplat tulisi tarjota?
(PS miten kuva lisätään viestiin, Ohjeet/manuaalin lataus ei onnistunut).