Jaa-as.
Vaikeaa on sanoa, mikä on ongelma ja mikä on ominaisuus...
Nyt kun kokeilin omaa Rockyani, niin kyllähän se ei ota "koko pinnalta kiinni" yhtaikaa. Siinähän kylläkin puhutaan varmaan millin sadasosista?
Kuitenkin sanoisin, että minun myllyni ei sano "kwink-kwink-kwink", vaan paremminkin pinta tuntuu ottavan isommalta alalta yhtäkkiä...? ääni ei ole noin "äkkinäisen oloinen". En silti oikeastaan usko tuohon kuuntelumetodiin, eihän sillä mitään tolkkua saa mihinkään.
Mittasin myös tarkalla vaa-alla tuon "normiuuttoni". Silloin sihtiin pannaan 13,5g puruja. Katselin ruuvin jälkeä kuivana ja AIVAN PIENI kosketus oli näkyvissä kuivana. Uuton jälkeen kosketus oli selvempi, mutta ei syvä. Olisikohan melko kovalla tamppaustavalla jokin merkitys siihen, että kakku ei paljon turpoa, vai johtuisikohan se kohtuullisen tummasta paahdostani, tai jostakin muusta?
Weissaus tehtiin taas eri mukissa tosi kovaa ja sitten sihtiin, jossa pinta sileeksi ja kovahko tamppaus, jota en ole punninnut, mutta takuulla 10-15 kg.
O.K.