Apua mestarit.
Erinäisten kommervenkkien jälkeen sain Hasbeanista väärin toimitettujen tilalle oikeat pavut. Pari pussia Ethiopian Wild Bonga...
En saa siitä millään ilveellä espressoa. Pavut on paahdettu aika vaaleiksi, eikä pinnassa ole yhtään rasvaa.
Epäonnistuminen menee suunnilleen niin, että ensin tulee hiukan kahvia ja sitten loput heti perään melko pikaiseen vauhtiin. Tuotos on jokseenkin juomakelvoton.
Yrigacheffeen kanssa tilanne on hiukan samantyylinen, ei kuitenkaan ihan niin heikko esitys.
Temppu näyttää ihan kanavoitumiselta, mutta ei ehkä ole? (suutuksissani en ole luupannut kakkua kunnolla). Onko se nyt siis niin, että tuo kahvi vaan on niin vaikea, vai teenkö jotakin ihan poskelleen? Olen kokeillut hienompaa jauhatustakin, mutta ei tunnu auttavan.
Laitoin taas tilauksen "Häsälle" ja noista pavuista oppineena tilasin Harraria ja Eteläamerikkalaista COE:tä. Harrarista olen tykännyt ja mitään ongelmia ei ole esiintynyt.
Mikä onkaan tällä kertaa pielessä? Onko pavut liian vähän paahdettuja tähän hommaan ja jauhankin ne porokahviksi?
Muuten keitin (Silvia ja uusi PID) ja mylly ovat olleet todellinen ilon aihe.
O.K.