Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Totuus annostelusta? akallio 7 15683 Uusin viesti Joulukuu 21, 2008, 15:08:28 ip
kirjoittanut jiitee
Crema « 1 2 3 4 » akallio 49 41439 Uusin viesti Toukokuu 21, 2021, 15:04:38 ip
kirjoittanut äyni
Annostelutavat (espresso) akallio 5 14561 Uusin viesti Toukokuu 05, 2008, 16:35:26 ip
kirjoittanut Esa
Kahvan koputtelu « 1 2 » akallio 24 30778 Uusin viesti Maaliskuu 31, 2007, 12:16:35 ip
kirjoittanut Markus
Ensimmäiset tipat akallio 5 15890 Uusin viesti Toukokuu 21, 2007, 10:38:31 ap
kirjoittanut isojp
Attento-tamppausmatto akallio 3 13679 Uusin viesti Syyskuu 12, 2008, 16:53:17 ip
kirjoittanut jiitee
Makujen selkeys eri menetelmillä akallio 10 7529 Uusin viesti Huhtikuu 12, 2011, 23:27:15 ip
kirjoittanut Toma
Papusäiliön käyttö akallio 3 3670 Uusin viesti Lokakuu 29, 2009, 20:26:31 ip
kirjoittanut akallio
Jääcappuccino #32 2 4281 Uusin viesti Heinäkuu 16, 2017, 09:02:02 ap
kirjoittanut JarzaS
Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys