Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Makujen selkeys eri menetelmillä akallio 10 7 622 Uusin viesti Huhtikuu 12, 2011, 23:27:15 ip
kirjoittanut Toma
Crema « 1 2 3 4 » akallio 49 43 302 Uusin viesti Toukokuu 21, 2021, 15:04:38 ip
kirjoittanut äyni
Annostelutavat (espresso) akallio 5 15 443 Uusin viesti Toukokuu 05, 2008, 16:35:26 ip
kirjoittanut Esa
Kahvan koputtelu « 1 2 » akallio 24 32 096 Uusin viesti Maaliskuu 31, 2007, 12:16:35 ip
kirjoittanut Markus
Ensimmäiset tipat akallio 5 16 764 Uusin viesti Toukokuu 21, 2007, 10:38:31 ap
kirjoittanut isojp
Ihmeellinen crema pakastetuista pavuista akallio 8 5 675 Uusin viesti Toukokuu 28, 2009, 21:34:22 ip
kirjoittanut vemuli
Totuus annostelusta? akallio 7 16 630 Uusin viesti Joulukuu 21, 2008, 15:08:28 ip
kirjoittanut jiitee
Attento-tamppausmatto akallio 3 14 559 Uusin viesti Syyskuu 12, 2008, 16:53:17 ip
kirjoittanut jiitee
Jääcappuccino #32 2 4 385 Uusin viesti Heinäkuu 16, 2017, 09:02:02 ap
kirjoittanut JarzaS
Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys