No hyvä tietää, jotain toivoa heräsi kun sanoit ettei olisikaan mikään "takuuhelppo" papu..
Juu, maku on kovin vetinen. Uutto alkaa tipotteluna, mutta äkkiä muuttuu noroksi, joka on lähes samantien hyvin vaaleaa ja läpinäkyvää. Viime aikoina jauhatusasetuksissa 2-4 on ollut sopiva niin toba sulawesi-blendille kuin SO pavuillekkin. Mutta tuon espressoblendin kokeilin myös 1, ja mitä huomaan vain tapahtuvan erona aiempaan on se, että ensimmäisten tippojen tuleminen kestää kauemmin. Mutta heti tipoittelun alkamisesta, n. 5 s ja shotti tulee jo vetisenä. En oikein ymmärrä tätä...jos yliannostelen sihtiin, niin tuntuu turpoavan "yli laitojen"... ei ole aiemmin taphtunut moista. Jauhaessa pistin merkille, että premium blendistä tulee omalla krupsilla aika paljon vaaleaa höttöä kahvin sekaan, kun taas esim. toba sulawesi on jauhettuna tasaisen tummaa. Onko papu jotenkin hankalampi kenties jauhaa? Vai olisiko mahdollista että paahdossa on mennyt jotain pieleen?