Noin 15 vuotta on taloudessamme juotu kahvina lähes pelkästään espressoa (capuccinon osuus on ollut alle 10%). Ja tahti on ollut suunnilleen seuraava: aamulla espressot kahdelle, illansuussa kahdelle-neljälle, ja viikonloppusin melko usein kuudelle-kahdeksalle hengelle useampaankin kertaan (ja tällöin on usein ollut toivomuksena capuccino mutta kun sen vaahdon tekeminen oli aikoinaan niin vaikeaa...)
Nyt vanhan pumppu-Braunin pumppu alkaa olla viimeisillään ja on aika katsella sille seuraajaa. Pumppu-Braun oli silloin aikoinaan lähes ainoa pumppukeitin, jota oli Suomessa jokseenkin helposti saatavillla. Sillä tehty kahvi on meistä ollut hyvää (tästä kiitos kuuluu ensi sijassa Mokkamestareiden Mikalle ja Hannulle, joiden paahteita olemme kaikki nämä vuodet käyttäneet).
(Tähän välihuomatuksena on, että jauhinasia on jo hoidettu kohdilleen.)
Olen lueskellut tätä ja muitakin espressofoorumeita mutta niistä ei ole eri keitinten kohdalla käynyt selkeästi ilmi soveltuvuus esim. kahdeksan capuccinon tekoon pari kertaa päivässä. Erityisesti kysyisin Solis SL-70:n käyttäjiltä sen soveltuvuutta useitten annosten perättäiseen uuttoon ja vaahdotukseen. Ja samaan kysymykseen toivoisin kommentteja myös Andreja Premiumin käyttäjiltä.