Eilen saapui vempaimet.
Ensimmäiset espressot on tehty ja yksi kymmenestä on ollut juotava, muut tajuttoman surkeeta kahvinväristä litkua. Kai tämä tästä..
Kivan näköinen keittiö, mutta mylly ei taida olla Minimoka? Harmi, jos joudut sijoittamaan myllyn noinkin kauas keittimestä - oma prosesii menisi kyllä liialliseksi juoksemiseksi tuolla setupilla.
Jos tuntuu siltä, että jää litkulle etkä onnistu, niin yhden asian suhteen voisit Tamperelaisena hakea helpsti apua. Käy Mokkamestareilla Verkatehtaankadulla ja ota valmista espressojauhatusta kotiin. Näet siitä suurin piirtein oikean jauhatuskarkeuden ja saat samalla reissulla hyvää kahvia verrokkimateriaaliksi. Oma suosikkini Mokkamestareilta on Bahia, jota voin kyllä suositella sinullekin.
Kyllä se siitä, treeniä vaan. Itse sain hyvät opastukset Silvian käyttöön ja jauhatuskarkeuksiin Hecalta. Kiitokset ja terveisiä vaan Ylöjärvelle, Silvia on jo perheenjäsenen paikkansa ottanut.