Samat asiat tuli mieleen.
En sano, että minun tapani olisi parempi, mutta weissaan eri kupissa oikein kunnolla.
Suodatin näytti äkikseltään erilaiselta, kuin minun, mutta sanoisin että lisää kahvia...?
Vielä näytti siltä, että kahvaa koputellessa kahvijauhe siirtyi kahvan takareunaan. Tämän sitten oikaisit tamppauksella?
Itse en saa hyvää jauhetta jos jauhan vain yhdelle shotille. Pavuilla pitää olla painoa, jotta saan onnistumaan. Pidän papuja säiliössä ja punnitsen jauheen.
Vielä tulisi mieleen tuosta Migun kommentista, että olisiko myllyssä jotakin vaivaa, kun kuulostisi aivan siltä, että terät ei ota tasaisesti kiinni, vaan sanoo silleen "hink-hink-hink"? Tämähän ehkä voisi selittää tuon hyvin tiukan myllyn asennon ja silti nopean näköisen ja huonon uuton?
Eikös joku täällä palstalla vastikään kertonut kaiken menneen pieleen juurikin myllyn vinosta akselista johtuen?
Luultavasti kaikki spekuleeraukseni menivät pieleen, mutta voihan se olla vielä kova painekin Silviassa?
Tulipahan nyt ainakin valikoima mahdollisuuksia esille?
O.K.