Zassenhausilla on useita malleja, miten ne eroavat toisistaan?
Onko koneisto kuitenkin sama ja onko ero vain puulajissa ja siinä onko se polvi- vai sylimallinen?
Mallinumerot näyttävät olevan 156 tai 154 kirjainlisukkeilla; mitähän eroa niillä on?
Eroa on juurikin vain ulkonäossä ja mallinumeroilla vain lajitellaan ulkomuoto, värisävy, jne... Terät on kaikissa samat (poislukien turkkilainen mylly + en ole ihan varma sitä "delux" mallista 169 DG, mutta ainakin sweetmariasin
kuvan perusteella näyttäisi siinäkin olevan samat terät.)
Eli lopullinen kysymys: Mitä myllyä suositellaan espresso-hienouden jauhamiseen. Esim KC:n myllyllä jauhatus kakkosella (2) sopii keittimeeni.
Koska eroa jauhavissa osissa ei ole, niin lähinnä tuo polvimalli voi olla espresson jauhamiseen hieman ergonomisempi vaihtoehto (ehkä). Mutta uskoisin että se sylimallikin toimii ihan yhtä hyvin. Eli voit käytännössä valita sen mikä miellyttää silmää. Ainoastaan jos käyttää kovin kovia papuja (=vanhoja tai erittäin vaaleita) saattaa tuo polvimalli olla edukkaampi.