Tästä saa cremankin pinnalle. Aina ei ole onnistunut TKP:n pavuista.
Oho, en ole kyllä havainnut samaa....?
Laitteisto on meillä hyvin samankaltainen, joten aika erikoiselta kuulostaa. Itse lykkään pavut aika suoraan postitoimituksen tultua pakkaseen, jos ei ihan piankohta ole pavunvaihtoa ilmoilla. Onko sitten mahdollista, että käytät papuja vähän iäkkäämpinä kuin reippaasti alle parin viikon ikäisinä?
Tuosta kyseisestä pavusta mulla oli sekä espresso- että filsupaahtoa. Filsupaahto meni lähinnä rouvan käyttöön, mutta testasin sen myös huvikseni essona. Hyvää oli sekin, joskaan kummastakaan ei ole muistiinpanoja enää sen tarkempien makuhavaintojen tueksi.
Tällä hetkellä menossa on Häsän melkoinen harvinaisuus natural-kenialainen:
https://www.hasbean.co.uk/collections/africa/products/kenya-othaya-chinga-nOn se aika jännän makuinen. Lakritsia löytyy kuten kuvauksessa luvataankin ja välillä vähän uutosta riippuen jälkimaussa mustikkaa tai mustaherukkaa. Maidon kanssa etenkin lakritsi pukkaa aika komeasti esiin.
Kuivaprosessoidut etiopialaiset laatupavut ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten eipä se ole suuren suuri ihme, että tämäkin maistuu. Kenialaiset taas harvemmin käyttävät laatupapujen kanssa muuta kuin märkäprosessointia, joten sikäli kyseessä on erikoisuus.