Suodatinkahvia olen viime aikoina vältelllyt, kun espressojen kanssa touhuamisessa on ollut mukavasti tekemistä, mutta täytynee ottaa rohkea askel ja kokeilla suodatinkahvinkin petraamista. Missä kohtaa katkaisette suodatinkahvin paahdon: ekan raksun aikana, sen lopussa vai päästetäänkö yli? Tämä varmaan riippuu papulajikkeesta samalla tavalla kuin espressolle paahdettaessa.
Käytetäänkö pressokahvissa noin keskimäärin vai peräti aina samaa paahtoastetta kuin espressossa?
Jos joku vielä intoutuu suosittelemaan jotain käytössäni olevista pavuista suodattimelle joko yksinään tai seokoituksena, niin aina parempi.
Listalta löytyy:
Brasseja Cerrado, Santos, Yellow Bourbon
Afro: Sidamo, Kenia AA
Yemen
Linkki- ja muutkin vinkit paahtoasteaiheista tervetulleita.