Minullakin kun nyt on Vario, niin sanoisin, että ensimmäistä kertaa paakutus ei ole ongelma .
En silti ole päässyt itsepintaisesta tavastani tasoittaa kakku hyvin teräväpiikkisellä (3 piikkiä) kalanperkaushaarukalla. Se on täsmällinen ja hyvin kädessä pysyvä peli. Luulisin, että pesee parsinneulakorkin helposti.
Tämän "weissauksen" jälkeen kopautan kahvaa kumiseen tamppausmattoon ja siihen päälle "nutating"-tamppaus.
Kaikki ongelmat ovat omasta mielestäni poistuneet.
Olli
Ja mulla lähes sama teku. En tosin kopauta mattoon vaan kämmenen syrjään, kerta riittää, ja weissauksen hoitaa nopea korkkineulatökkiminen.
Tamppaus sama, hyväksi todettu.
Kun nyt tuli mainittua tuo helppo papu, niin siitä tuli omat kokemukset kans. Kun aiemmin oli espressopapuna SqM:n Red Brick (se aiempi versio), niin ei tarvinnut kauheammin korjailla, mut nyt Gichathainin kanssa saa olla aika tarkka, ettei lähde noro vaeltamaan.
Siksipä katsoin shotin kohdilleen, ja vaihdoin nakun yksnokkaiseen (laiska). Saa hyviä shotteja, vähemmällä tarkkaavaisuudella, eikä tartte miettiä strittaako koneen kylkeen pisarat vai ei