Kotibarista on taitava jauhaessaan suoraan kahvaan - legendaa. Tämä on Ammattilaisten juttu - kotona jauhetaan jugurttipurkkiin, Pirkka Turkkilainen jugurtti esim.
Olen taas holtittoman lyhytsanainen, johtuu varmaan siitä et oon laiska kirjoittamaan. Puhua löpisen sit irl:ssä sitäkin enempi.
Eli tähän ajattelin alkuun et, niin no näinhän se on. Tai OLI, kun muistelen vielä aikaa jolloin myllynä Krupsi, ja siinä tuli veissailtua sit ja käytettyä purnukkaa.
Enää ei, kyl ihan suoraan kahvaan jauhan. Mazzer Mini E B olis mylly, ja siinä kun jauhan kahdessa satsissa, niin ekan jälkeen sekoitan korissa olevat purut haarukalla, ja toisen satsin tasaan, sit tamppaus.
Enkä todellakaan ole ammattilainen. Kotibarista nimike on hieman häilyvä, siitä vois olla jokin määritelmä ensin, ennen kuin sitä voi noin käyttää.
Ehkä aloitellija, pihalla, hieman aikaa harrastanut, vähän perillä jo... jne.. vois olla aika hyvät
Mut sit kuten joskus aiemmin olenkin maininnutkin, niin
Orphan Espresson Funnelia kyl tekis mieli, ellei postit olis niin kiva lisä.
Tuo olis kai esteettisempi jugupurkki. Martilla vai kenellä tälläinen olikin jo?
Edit: tuon linkitettyäni sain sit kipinän, ja tilasin sen pois kuljeksimasta. Oli postit pienemmät kuin muistin.
I'm weak!