Raakakahvia voi ostaa ihan netistä (esim. HasBean. OngeBrand). Suomesta saa myös, tosin valikoima on rajallinen. Ammattimainen paahtaja ostaa toki sitten muualta (kahvitukuista tai suoraan tuottajilta), mutta se on sitten sen ajan murhe: kuluttajakaupan valikoimilla pääsee hyvin treenaamaan. Ja treeniä myös tarvitaan, koska paahtaminen on oikeasti vaikeaa - paljon vaikeampaa kuin useimmat muut kahviin liittyvät jutut. Kunnollista kahvia ei voi paahtaa kotikonstein - tai no voi, mutta laatu ei ole ihan kauhean hyvä ja työmäärä valtava suhteessa kahvin määrään (noin puoli kiloa tunnissa). Jos haluaa paahtimon kahvilan yhteyteen, niin siihen joutuu panostamaan aika paljon.
Ja nasse on kyllä oikeassa että ei se paahtaminen hyvälle tuoksu, vaan lähinnä palaneelle ruoholle. Hyvä kahvin tuoksu tulee siinä vaiheessa kun kahvi jauhetaan.