Ongelmani sai kummallisen käänteen... tuli taas papuja hasbeanilta, ja tottuneesti säädin niinkuin viimeksikin myllyn. Yhtäkkiä saankin vääntää todella hienoksi jauhatuksen, ja silti humpsahtaa liian nopeasti shotit. Ainut tekijä mikä on muuttunut, on uusi tampperi. Olen tampannut nyt tiukempaan kuin aiemmin, ja tuntuu ettei mitään vaikutusta, shotit silti kanavoituvat.
Olen muutellut annoskokoa, jotta kahvilla olisi tilaa turvota, ei vaikutusta. alkaa joko tipoitellen tai hienona viivana, mutta pian syöksähtää loput ja yleensä jommasta kummasta nokasta. eli kanavoituu. Voiko pelkkä papu vaikuttaa näin paljon? kyseessä on todella isokokoinen hasbeanin papu, en ole noin isoja ennen nähnyt. Voisiko olla, ettei myllyni pärjää tuollaiselle jättiläiselle? Tosin vertailun vuoksi testasin toista papua, jolla viimeksi sai varoa ettei mene tukkoon koko kone, ja silläkin kanavoitumista esiintyi, huomattavasti edelliskertaa hienommalla jauhatuksella.
Olisiko mahdollista, että tehokas tamppaus lisää kanavoitumista? eikö se ole juuri päinvastoin?