Varma ja perinteinen on:
33% Kenya AA toisen raksun alkuun paahdettuna
33% Santos hieman pidemmällä paahdolla, puoli minuuttia toisia raksuja
23% Colombia Exclso keskitumman yläpäähän, minuutti toisia raksuja
10% AAA Robusta kuten edellinen
Määrät tulevat tietenkin siitä, että noin se saadaan kolmesta samankokoisesta paahtoerästä. Toisen erän Santoksesta pienen osan voi korvata Kenyalla, se parantaa lopputulosta vielä hieman. Pieni määrä Old Brown Javaa antaa myös kivan vivahteen.
Nykyään tulee paahdettua sen verran harvemmin, etten ole systemaattisesti kehittänyt sekoituksia. Enemmänkin korvakuulolta ja fiilispohjalta. Perustana on yleensä Sumatra Lintung tai Yirgacheffe, joita sitten sävytän muilla. Kun on kohtuullinen tuntuma kuhunkin papulaatuun, kahvista tulee aina hyvää, vaikka improvisoi, mutta huippusekoitus edellyttäisi intensiivisempää kehitystyötä.