Ristretto
Kahvikeskustelu => Kahvin paahtaminen => Aiheen aloitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 13:47:48 ip
-
Kahvipapuja on kiva kuvata, joten päätinpä ottaa paahtopäivän kunniaksi "perinteisen" ennen/jälkeen otoksen. Kuvissa lymyää Celebes Toraja Kalosi, josta on nostettu kunnolla hiki pintaan (irtoaa aika helposti kun on ilmeisesti aika pehmeä papu - paahto ei ole niin tumma kuin öljyisyys antaisi olettaa). Nautitaan ensiviikolla espresson muodossa. 8)
Eli ensin ennen:
-
...ja sitten jälkeen:
-
hmm... tulivatkin vähän "rosoisen" näköisinä tuohon. Koko on 640x480, joten taitaa sivusto skaalata noita automaattisesti ja siitä rosoisuus.
-
Hienoa jälkeä. Juuri nautin espresson, mutta jos noita vähän aikaa katselee vielä, niin voin joutua tekemään toisenkin :-)
Kai sitä alkavalla viikolla pääsisi Toraja Kalosia testailemaan.
Olet ilmeisesti tykännyt?
-
Olet ilmeisesti tykännyt?
Juu, espressossa se toimii oikein hyvin ihan yksikseenkin, varsinkin kun siitä vetää nuo öljyt pintaan. On jollain tavalla makea. Suodattimessa/vastaavissa ei sitten jostain syystä toimi ollenkaan. Vaatii kai vähintään sen 9bar. :)