Kiitos vastuksista. Ajattelin lähinnä sitä, että jos valmista jauhetta käytetään 7 g/kuppi, niin pitääkö itse jauhaessa käyttää saman verran vai riittääkö vähempi - itse jauhettuhan pitäisi olla aromirikkaampaa. Lisäksi itse jauhaessa voi mennä hukkaan jauhetta. Ajattelin, että jos joku olisi ihan käytännössä laskenut, montako kahvikupillista saa yhdestä pussillisesta papuja. Lisäksi asiaa sekoittaa tuo, että pavut ovat kalliimpia kuin valmis jauhe. Mistä tämä muuten johtuu? Papujenhan pitäisi olla halvempia, kun yksi työvaihe, jauhaminen, on voitu jättää pois.
PS. Tietääkö joku mistä saisi netistä tai Helsingin seudulta ostettua uuden käsikäyttöisen kahvimyllyn, jossa on jauhatuskarkeuden säätö? Vai onko käsin jauhaminen niin raskasta puuhaa, ettei käsikäyttöistä kannata ostaa?