Itsellä on kyseisen Malabarin kanssa ollut juuri samanlaisia kokemuksia.
Alussa sain ne juuri paahdettuina, piti odotella tovi (jaksoin ihan vajaan viikon)ennen kuin jauhoin suodatinkarkeutta.
Pettymys oli ensimmäinen reaktio kun ekan hörpyn otin, ei ollutkaan maku niin kuin ollaan "kuvailtu"netissä. Kun odotin pehmeää kokonaisuutta, oli maku kuitenkin valju, enkä saanut jälkimausta esiin muuta kuin aavistuksen savisuutta esiin. Essoa yritin, siitä nyt ei tullut kuin kirosanoja naapuriin saakka.
Nyt kun pavut ovat olleet rauhassa kohta kolme viikkoa (tullut valittua mieluummin aina jokin muu), niin sain positiivisen yllätyksen.
Juuri tätä kirjoittaessani kumosin abidin jäljiltä kupillisen (presso karkeudella) ja tässä sitä tekisi mieli kehua maasta taivaisiin, niin pehmeää ja maku viipyy suussa mukavan kauan.
Säilöntä on ollut ihan venttiilipussissa joka purnukassa "kahvipöydälläni", eli huoneenlämmössä piilossa valolta.