Mutta eikös jotkut ainakin laita papuja lasisiin hillopurkkeihin pakkaseen..voi olla että ne on ulkomaanfoorumeilla ne.
Itsekkin olen laittanut, mutta olen tehnyt sen välittömästi tuoreeltaan. Jos siinä on pari päivää välissä, niin suoraan 250g pusseissa on kyllä arvatakseni parempi. Tietysti jos se on pakko ostaa kilon säkissä se kahvi ja sen saa vasta viikon kohdalla kotiin, niin se on vähän comme ci comme ça.
Oletteko muuten lueskelleet home baristassa juttuja papujen lämmittämisestä mikrossa ennen myllyyn laittoa.
Joo. Olen skeptinen, koska se mylly lämmittää kahvia. Toki tuo mainittu myllyn toiminta voi vaikuttaa periaatteessa paljonkin. Eriasia mihin suuntaan, että jos se on aina sama niin en tiedä. Jos taas vaihtelee, niin voi tulla ongelmia. Toisaalta nykyään otaan pavut pakkasesta etukäteen, koska olen vähän pelkäillyt ilmankosteuden tiivistymistä jos pussin avaa kylmänä. En tiedä onko aiheellista.