Guatemala Antiquaa join aikoinaan paljon ja paahdoin myös turkkilaista kahvia varten.
Tosi tasaisen näköinen paahto noin silmämääräisesti kuvan perusteella. Pikku-uunissa saattaa siis olla etunsa.
Joo, tuolla tulee kyllä tasaista paahtoa. Antiguasta tulee erittäin maukas turkkilainen kahvi. Sen sijaan Nicaraguan Maragogype ei ollut tuolla uunilla paahdettuna niin herkkua (rännärillä yksi parhaista). En tiedä johtuuko siitä että paahtoaika venyy melko pitkäksi, otin ulos 16 min jälkeen (163g -> 136 g massan pudotus).
Eilinen Costa Rica Tarrazu (SHB) onnistui tämän aamun maistelun perusteella hyvin.
Paahtoaikoja:
Guatemala Antigua 12:30
Nicaragua Maragogype 16:00
Costa Rica Tarrazu 13:00
Painon perusteella ja silmämääräisesti arvioiden nuo ovat aika lailla samoissa paahtoasteissa tuollaisilla ajoilla. Uunilla paahtaessa on helpompi jättää paahto vaaleammaksi, kuin rännärillä, koska paahto on tasaisempi. Puutteena silti on lämpötilakontrollin puute (uuni kokoajan täysillä eli 230c).
Ehkei ihan vielä tarvi laittaa Bemoria tilaukseen..