Oma tekniikkani: filsu kukkuroilleen kahvia, kopautus tamppausalustaa vasten, levitys sormella (tässä olisi meikäläisellä kehittämisen varaa!), kevyt esitamppaus, tampperi ylös, varsinainen tamppaus, purut ulkoreunoilta pois ja kahva koneeseen. Ei jää merkittäviä puruja sisäreunoille, kakku pysyy koossa.
Tähän voisi lisätä lämpösurffausmenetelmäni, joka menee seuraavasti:
- otetaan koneesta kuumaa vettä astiaan (tällä vedellä kuumennan kupin), boilerin valo syttyy
- odotetaan että valo sammuu (kone kuumimmillaan)
- kahva kouraan, pyyhitään filsu, mylly käyntiin
- samalla kun kahvipuru alkaa valua filsuun, kuumavesi auki ja pumppu päälle
- boilerin merkkivalo syttyy (kone kylmimmillään), pumppu pois päältä ja hana kiinni, filtteri on täynnä
- levitys ja tamppaus, kahva koneeseen, vesi pois kupista
- pumppu käyntiin
Tuohon tamppaukseen ja muuhun menee harjoituksen jälkeen melko lailla se 40 sekuntia(taidan olla vähän hidas..), jonka jälkeen vesi on oikean lämpöistä (mitattu on)
Joskus on kyllä alkanut kaivata stabiilimpaa konetta
Ja tuohon toiseen aiheeseen liittyen, meidän Demoka sylkee kahvia ihan sikana ympäriinsä. Mitenkäs tuo modaaminen oikein tapahtuisi?
- Jay