Mikäli jollekulle on vielä hämärän peitossa se, miten nämä Harion suodatinsuppilot eroavat normaaleista, niin alla pari selventävää kuvaa.
Harion kartio on siis sisäosiltaan käytännössä katkaistu ympyräkartio (symmetrinen), mikä edesauttaa tasaista uuttumista. Suodatinpaperi on myös normaalista poikkeava ja se asettuu suppiloon siten, että kärki työntyy alaosan isosta reiästä ulos. Ilman paperia tuossa ei luonnollisesti vesi juurikaan viivy, mutta pelkkä paperin lisääminen hidastaa valumisnopeuden lähes "normaaliksi", vaikkei paperi poikkea paksuudeltaan Melittan vastaavasta (tuntuu jopa hieman hentoisemmalta). Kahvin kanssa uutettaessa en ole mitenkään merkittäviä eroja huomannut tuohon 4 reikäiseen "perinteiseen" verrattuna.
Harion suppilossa kahvi on siis uuton aikana kartion muotoisena petinä, mikä on kauttaaltaan tasaisen uuttumisen kannalta suurinpiirtein se ideaalisin vaihtoehto. Kun vesi ylhäältä alas valuessaan kyllästyy kahvista ja menettää uuttamiskykyään tulee kahvipedin poikkileikkauksen luonnollisesti kutistua jotta tuota saadaan kompensoitua (uutettava massa vähenee).