- Toukokuu 04, 2024, 17:02:14 ip
- Tervetuloa Vieras
Uutiset:
Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.
Aihe | Aloittaja | Vastauksia | Lukukerrat | Uusin viesti | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Uuttopaine ja pumpun viheltäminen « 1 2 » | hexi | 20 | 9898 |
Elokuu 16, 2017, 15:24:14 ip kirjoittanut migu2 |
||
Kahviloiden hlökunnan koulutus « 1 2 » | tirofaux | 20 | 10680 |
Elokuu 08, 2009, 23:39:27 ip kirjoittanut jiitee |
||
Shotin jakaminen (nakukahva vs. kaksikouruinen) « 1 2 » | Kotibaari | 20 | 13490 |
Marraskuu 05, 2011, 15:46:35 ip kirjoittanut Toma |
||
Oikea uuttolämpötila? « 1 2 » | vemuli | 18 | 13338 |
Syyskuu 04, 2014, 15:29:35 ip kirjoittanut Jari |
||
Jauhatusongelmia.. « 1 2 » | hipis | 18 | 8969 |
Helmikuu 22, 2009, 15:28:29 ip kirjoittanut jiitee |
||
Eri keittimet - eri maut « 1 2 » | Tinuri | 17 | 9673 |
Heinäkuu 22, 2016, 10:18:55 ap kirjoittanut Tinuri |
||
Espressoa á la Cafe Retro « 1 2 » | edward | 17 | 9553 |
Toukokuu 03, 2009, 23:11:39 ip kirjoittanut edward |
||
Jumittunut vaahdotuspää « 1 2 » | Juqi | 16 | 8773 |
Marraskuu 16, 2011, 13:10:54 ip kirjoittanut McJones |
||
Purut pitkin mäkeä « 1 2 » | Toma | 16 | 9543 |
Huhtikuu 28, 2014, 20:03:17 ip kirjoittanut PaljonMaitoa+VahvaaKahvia |
||
Kakku tarttuu uuttopäähän E61 « 1 2 » | Iletys | 16 | 9932 |
Marraskuu 17, 2012, 05:17:54 ap kirjoittanut OskuK |
||
Bialetti Brikka ja crema « 1 2 » | v-dogg | 16 | 12954 |
Lokakuu 04, 2010, 18:58:14 ip kirjoittanut talousvisiiri |
||
Sanasto ja opas aloittelijalle « 1 2 » | v-dogg | 15 | 11644 |
Helmikuu 19, 2010, 06:49:41 ap kirjoittanut Toma |
||
vaahdotuskannun koko ja froth aider « 1 2 » | ihankaffella | 15 | 18938 |
Lokakuu 08, 2007, 22:06:58 ip kirjoittanut Gagarin |
||
Ascaso i-mini jauhatusalue « 1 2 » | lj | 15 | 12107 |
Maaliskuu 07, 2010, 18:25:27 ip kirjoittanut Kerkko |
||
Pannukahvin salatiede? « 1 2 » | piir2 | 15 | 18073 |
Joulukuu 29, 2008, 13:51:02 ip kirjoittanut joni |
||
Useamman Cappucchinon valmistus | Iletys | 14 | 8448 |
Tammikuu 02, 2010, 19:36:56 ip kirjoittanut akallio |
||
Hario V60 reseptit ja tekniikat | jekhki | 14 | 8239 |
Elokuu 12, 2019, 10:13:02 ap kirjoittanut testostenori |
||
Mitä kakusta voi lukea? | Kotimies | 13 | 19312 |
Syyskuu 11, 2010, 20:26:40 ip kirjoittanut Samuli |
||
Lämpötilan vaikutus espresson makuun. Leikkimistä pidillä | elias s | 13 | 9294 |
Syyskuu 29, 2018, 20:50:43 ip kirjoittanut Jari |
||
Käsiuuton skaalautuminen, 400 grammaa vettä | pasi_a | 13 | 6920 |
Syyskuu 25, 2020, 01:51:24 ap kirjoittanut burmanm |
- Tavallinen aihe
- Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
- Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
- Lukittu aihe
- Pysyvä aihe
- Äänestys