Hei!
Suunnittelen kovasti Silvian (ja kunnollisen myllyn) ostoa ja täältä olen lukenut paljon hyvää tietoa k.o. laitteesta, mutta myös paljon sellaista, mikä omalla kohdallani menee ns. yli hilseen.
Muutama sellainen kysymys on herännyt, mihin en ole löytänyt vastausta etsinnöistä huolimatta. Siispä olisin erittäin kiitollinen jos joku Silvian omistaja / Silviasta enemmän tietävä viitsisi vastailla:
* Missä järjestyksessä teette espresson ja maidon? Netissä olevissa YouTube-videoissa on kaikissa espresso valutettu ensin ja sitten vasta kuumennettu maito (Silvialla tehtäessä siis). Tämähän on teknisesti täysin väärin, joten kysymys kuuluukin, että onko jokin syy miksi näin on tehty? Kai Silvialla voi tehdä ensin maidonkin? Entä voiko kahvia ja maitoa tehdä samaan aikaan, kuten ammattilaislaitteilla?
*Jos teen pelkästään maitokahveja, onko Silvia väärä valinta? Jos ajatellaan, että teen kaksi tuplashotillista lattea aamulla itselleni ja miehelleni, onko tämä työlästä Silvialla? Olisiko joku muu vastaavanlaatuinen ja -hintainen laite, jolla maitokahvien vääntäminen onnistuisi paremmin? En kuitenkaan halua mitään täysautomaattia, vaan haluan kikkailla maidonvaahdotuksen ja espresson valmistuksen kanssa ihan käsituntumalla.
Entä jos keittiön pöydän ääressä istuukin yhteensä neljä maitokahvinhimoista ihmistä? Joudunko käskemään ne kahvilan suuntaan?
Tässä nyt muutama eniten askarruttava asia, kommentoikaa toki myös muita asioita joita Silviasta mahdollisesti mieleen tulee.