Kappas, olet tosiaan oikeassa. Koska minulla ei ole tarkkaa grammavaakaa, olen annostellut siten, että tuuppaan Minimokalla kahvan kukkuroilleen, "weissaan" kasan rikkoen pahimmat kököt suoristetulla klemmarilla, vetäisen PEIL-vedolla pinnan suunnilleen yläreunan tasolle, ehkä jopa hieman alemmaksi (hieman kuperalla kämmenpuolen sormella), jottei tartte jauhaa lisää sekä tamppaan lelutampperilla pöydän reunaa vasten (se kun täten pysyy parhaiten suorassa, koska pohja on kovin epätasainen) ensin keskeltä, sitten käyden reunoilta läpi irtopurut (tampperi on siis liian pieni) ja vielä kerran keskeltä. Tämän jälkeen olen ollut niin tohkeissani ja kiireissäni laittamaan kahvan takaisin gruppoon, etten ole tullut tarkistaneeksi tampatun kakun pintaa.
Uuttoajaksi olen yrittänyt vakioida "keskipitkän" ajan 30 sekuntia pumpun käynnistämisestä, jauhatuskarkeuden olen säätänyt sen mukaan, että shotti on noin 0,8-1 dl. Ja juu, tiedän, shotti pitäisi mieluummin punnita, mutta tarkin vaaka on jousivaaka, jonka herkkyys ei ihan riitä. Paineen olen antanut muodostua miksi on muodostuakseen, mittarin mukaan noin 11 baria.
Olisi mielenkiintoista saada nuo uuttosuhteet tietoon, mutta onko sillä merkitystä? Itse taisit sanoa käyttäväsi pelkkää Weissia.