Itse ratkaisin asian sillä, että kokemukseen perustuen tein profiilit sellaisille lämpötiloille ja paahtoajoille, että pääsin toivomaani tulokseen.
Juu, näinhän se menee
mikäli laite tottelee profiilia. Pointtini oli siis siinä että vaikka I-Roastisi tottelisikin sinulla profiilia, niin se (sama laite) ei sitä välttämättä toisella henkilöllä (toisessa talossa) tee. Mutta ei siis hätää, sillä tähän on olemassa tarvittaessa helppo korjaus (jonka ostajan on syytä varautua tekemään).
Riippuu tietysti mikä on haluttu lopputulos, mutta ainakin itse olen todennut sen että keskitumma paahto 9 minuutissa on melkoisen paljon paremman makuinen kuin keskitumma paahto vajaassa 6 minuutissa.
Noh, parempi ehkä lopettaa osaltani tämä "nysväys" -- itseäni vaan korpesi aikalailla tuo "ohjelmoitavat paahtoprofiilit" -slogani vajaa vuosi sitten kun totesin sen olevan oman laitteeni (ja verkkovirtani) kanssa ihan täyttä puppua :evil: . Nousi vain ikävät muistot esiin tuosta myynti-ilmoituksen vastaavasta rivistä (varsinkin siis tuosta "Patentoitu lämpötilakontrolli takaa tasaisen ja hallitun paahdon"). Mutta vastuksen vaihdon jälkeen välillämme on siis vallinnut onni ja autuus.
Laitteella muuten näyttää olevan toisten kokemusten perusteella noin 400 paahtokerran elinikä, eli siihen nähden 100 euron hintapyyntö 225-250 euron laitteesta on mielestäni varsin kohtuullinen, varsinkin jos laite on tosiaan hyvässä kunnossa. :thumbup: