Eipä paljon lisättävää. Minäkin pidän parhaana tampata kovalla voimalla ja säätää valuma-ajan pelkästään myllyllä 25-35 sekuntiin. Kova voima = hartiavoimin, mutta jalat eivät sentään nouse maasta. Jos panet kylpyhuonevaa'an alle, niin vähintään 20 kg kun saat näyttämään niin alkaa riittää. Muista myös vakioida purun määrä. Kun löysää purua on kuppi reunojaan myöten täynnä, se on tampattuna jousiuraan saakka, mikä on oikea määrä. Jos kahva ei väänny loppuun asti, purua on liikaa. Jos kakun päälle jää vettä, purua on liian vähän. Litkua tulee kun puru on liian karkeaa tai sitä on liian vähän. Oikeasta espressokarkeudesta kun myllyä sulkee yhden loven, tulee ristrettoa ja yksi lovi lisää niin vesi ei enää tule läpi ollenkaan. Ja yksi lovi liian auki niin menee jo litkuksi.
Pussi hidastaa hapettumista vähän. Viikon päästä pavuista on kuitenkin joka tapauksessa paras terä pois.
Vesisäiliötä on turha tyhjennellä muuten kuin puhdistuksen yhteydessä. Tiskaan sen viikottain, samalla kun puhdistan sihdin ja kahvan kunnolla. Letkut kestävät, eivät ne hankaa metallireunaan tai jää puristuksiin.