Vähäisiä ongelmia keittohommissa,
Nyt on hankittu vaaka, tosin vain 1g tarkkuinen, mutta välttänee erottamaan 12 ja 14 grammaa toisistaan. Ja niinhän se olikin, että Silvian tuplafiltteriin ei pidä tunkea, kuin korkeintaan 13g (jauhan pikkusen vielä, kun vaaka näyttää 12g).
Vasen nokka puskee aina vaan vähemmän kahvia, kun oikea. Vatupassailu lopetettiin kun ei auttanut. En sitten osaa sanoa, onko vika kahvan nokassa, vai olisiko itse gruppo-osa asennettu hieman vinoon?
Joka tapauksessa ratkaisin asian siten, että pyyhkäisin dremelillä timanttitikulla hieman vasemman nokan alapintaa alemmaksi. Tätä aion jatkaa, kunnes kupit tulee tasan...
Entäs sitten tämä: Aina joskus, harvoin kylläkin, kakku jää kiinni sihtiin. Kahvia ei ole liikaa (ei ota ruuviin)? Voisiko tämä johtua käyttämästäni jäähdytystavasta? Laitan ensin kahvan kiinni koneeseen ja sitten lasken vettä vaahdotusputkesta "vesiasennossa", kunnes lamppu syttyy. Sitten vahdin kellosta n. 30 sek ja käynnistän pumpun. Täriseeköhän kakku irti toisinaan, kun pumppu jurraa ja kone tärisee?
Tamppaan aina suunnilleen samalla paineella, en ole punninnut, mutta muutama kilo lienee poweria. Kakku pysyy kahvassa hyvin nurin kääntäessä.
Mitenkäs muut surffaa lämmön paikoilleen?
Olen jo katsellut PID: ejäkin, mutta odotan rauhassa kupillisen hinnan putoamista ennen uusia investointeja...
O.K.