Osallistuin kurssille. Kyse oli tosiaankin Aloittelijan (isolla aalla) kurssista, itselle ei kovin paljon uutta tullut vaikka vielä kaukana prosta olenkin. Jauhatuksesta ja myllyn tärkeydestä oli paljon puhetta, kahvia valmistettiin Gaggian koneella vastajauhetusta ja valmiiksijauhetusta kahvista. Lisäksi käytiin läpi maidon vaahdotus. Kovasti tehtiin eroa kotikoneiden ja ammattilaiskoneiden välillä, mutta ainoat mainitut vaihtoehdot olivat tuo Gaggia ja Marzocco, hintaeroa vain reilu kymppitonni! Esim. Quickmilliin koneet olivat täysin tuntemattomia, eikä muistakaan samassa n. 1000-1500 euron hintaluokassa olevista koneista tullut mitään mainintaa. Hinta-laatusuhde oli siis ainakin omalta kohdaltani aika huono, mutta pääsipä nyt vihdoin tutustumaan Kaffecentralenin tiloihin Punavuoressa....