Makeutta siinä kyllä on, mutta lakritsia en mielestäni ole maistanut. Olivatko sinun espressosi ristrettoja? Omani ovat olleet normaalipituisia.
Ei mitään tosi tiukkoja ne olleet, mutta kun tarkemmin ajattelen, OPV:ltä tulevaan painetta olen nostanut hiukan. Lieneekö syy sitten siinä.
, herää siis kysymys olivatko niin tuoretta sitten kumminkaan.
Jos en joskus siirry paahtamaan itse, niin sitten saatan tätä menoa siirtyä takaisin Robertsin asiakkaaksi.
Epäilen kaikkien paahtimoiden toimivan vähän samalla periaatteella, mitä asiakas ei näe, sitä hänen ei tarvitse tietää.
Omalta kohdalta on samanlaisia kokemuksia, joskus tuntuu valmiiden paahtojen olleen turhan pliisuja (vanhoja) päivämäärään nähden. Tuossa sen on sivussa oppinut kun itse paahtaa 95 % pavuista. Mutta on myös Stevellä sellaisia papuja, jotka kestävät sen 2-3 viikkoa paahdosta todella hyvänä. Eli en näe paahtopäivää todella kriittisenä tekijänä, mutta jos tällaista tapahtuu, voisi sen asiakkaalle kertoa rehellisesti ja antaa asiakkaan tehdä lopullinen ostopäätös. Pitäiskö sitä sinun kysyä suoraan Steveltä? Hän vastaa kysymyksiisi varmasti.
Suosittelen kyllä ennen Robertsin kahveihin siirtymistä kokeilemaan omia paahtoja..