Taas on elämä Silvian ja Rockyn kanssa helpottunut. Uuttotaulukosta oli kovasti apua, sekä myös Rockyn papusäiliön nostamisesta nollakohdan määrittämiseksi.
Silvia ei ole vielä tukkiintunut, mutta seuraava taisi mennä jo tiukille: Rocky +1 pykälä nollakohdasta, jauhettua kahvia aluksi 12,0g, weissaus sihdissä, sihti päästi läpi 0,1g, napakka tamppaus, ei ruuvin jälkeä ennen uuttoa, uutto 25s, juomaa 11,0g.
Muutama kuva aiheen tiimoilta:
- käytin pari päivää sitten paahtamiani Brazil Flor papuja, paahdoin kunnes pinta oli öljyinen
- kahva uuton jälkeen, ruuvin jälki näkyy keskellä, muuten en osaa kuvia analysoida
- kahvikakku oli varsin tiukasti kiinni sihdissä, sitä sai paukuttaa useampaan kertaa ennen irtoamista
- weissauksessa käytetty shampanjavispilä
- Rockyn yläterän sain parempaan balanssiin kun kallistin säiliötä paperikiilalla hieman oikealle