Paine kannattaa säätää mahdollisimman alas, irroita pohja(tippasäleen alla ruuvi), painekytkimen sivussa on yksi säätöruuvi joka antaa kytkimen sen päällä liikkua "vinoon", sitä ruuvaamalla sisään(oikealle) saat pienemmät paineet, itse olen päätynyt 0,5bariin(vuosien kokemuksella).
Ei tartte sammuttaa konetta, elemetin lämmittäminen sammuu kun paineita tarpeeksi.
Ei tarvitse kaataa joka kerta tyhjäksi(itse kyllä kaadan illalla pois kun en enää päivän aikana tee kahvia, kuumana on helppo kaataa lavuaariin ottamalla tipparitilä pois, edestä kiinni ja toisella kädellä höyrypultista kiinni, ei tartte edes kintaita.
Voimankäytöstä on joku viisas laskenut että vaaka laitteen alle ja tasainen 18kg voima.
Puoli senttiä filtterin reunaa tamppauksen jälkeen niin ei tule liian korkea kakku, hyvä kikka on hommata esim. huutonetistä digitaalinen grammavaaka(näyttää 0,1g tarkkudella), maksoi €11,90, sillä sitten 14g joka kerta tuplafilsuun.
Säiliön puhdistamiseen riittää vahva etikka, kaada pari desiä etikkaa sisään, vettä loppumäärä, kiehuta, valuta vaikka pieni määrä gupon läpi(puhdistuu sekin), avaa höyryhana ja anna seistä(vaikka koko päivän(ja yön), ei vaurioita edes tiivisteitä), sitten huuhtelua ja puhtaalla vedellä keitto ennen käyttöä niin varmasti puhdas, vahvempaa ainettakin on apteekissa - sitruunahappo, myydään 100g pusseissa(€2,5?), säiliön sisäseinät ei ruostu, boileri kuparia.
Mylly on välttämättömyys, Pavoni vaatii miltei pölyä toimiakseen oikein, itse säädän myllyä joka ikinen kertä käytön jälkeen(johtuu kun paahdan itse pavut ja ovat aluksi tosi kuivia ja sitten ottavat kosteutta ilmasta).
Halvan (Pavoniinkin vaatimuksiin)perusmyllyn(Minimoka M203, M205) saat esim. täältä:
http://www.kaffecentralen.com/?t=c&id=3