Oman myllyn hienosäädön tein sen kannen säädöllä. Kun ottaa myllyn ja tiivisteen pois niin omassa ainakin on kaksi torx/kuusiokolo ruuvia joita löysäämällä saa hienosäädön tehtyä. Itse en ainakaan pitäisi sellaisilla säädöillä, että terät saa epähuomiossa toisiinsa kiinni.
Käytätkö tuoreita papuja ja oletko kokeillut tamppaus tyylin vaihtoa?
Omaa silviaa en K30sen puruilla tukkoon saa, että ei sillä hirvittävän hienoksi saa edes jauhettua.
Joo. Huomasin myös ne kannen ruuvit. Teen sitten itsekin hienosäädön niillä, mutta ensin pitäisi uskaltautua tosiaan katsomaan miten hienoa purua tuolla ylipäänsä saa.
Pavut on tuoreita ja tamppauksen kanssa leikittelin aikani, kunnes päädyin pitämään ne vakiona ja samanlaisina kuin vanhalla myllyllä ja varioimaan vain karkeutta sekä purujen määrää.
Entisellä myllyllä syntyi 14 grammasta 25 sekunnissa tupla ja sen voi säätää myös niin hienolle että tulee vain pari tippaa. Mahlkönigillä syntyy nyt tosiaan tuolla 17-18 grammalla se sama tupla ja nyt pitäisi tosiaan katsoa miten hienoksi tuon uskaltaa säätää.
Huomasin äsken testishotteja tehdessä, että siinä uudessa "nollakohdassa", jossa terät hieman koskettaa
tyhjänä niin kun siellä olikin papuja niin ei ainakaan kuulunut tai tuntunut että terät koskisi. Paljonkohan pavuilla on "öljyävää" ja teriä erillään pitävää vaikutusta? En nyt kuitenkaan vielä kokeillut vääntää hienommalle.
Täytyy sitten hakea tuolla kannen säädöllä se nollakohta sinne aitoon nollaan jo ihan turvallisuussyistä... Kunhan nyt ensin saa määriteltyä itselleni että missä se aito nollakohta tarkalleen ottaen on