Paiskaampa lusikkani tähänkin.
Koen itseni vieläkin hiukan harjoittelijaksi. Myllyjäkään ei ole ollut, kuin hiton huonoja ja nyt siis paakuttava Rocky.
Paakuttaminen on yksi myllyn ominaisuus (ei niin tykätty), mutta tuon pienen vaivan, joka weissauksesta syntyy, korjaamiseksi en vaihda myllyä, tai vaihda annostelijalliseen, joka osittain poistanee ongelman?
Kuten muussa säikeessä (Silvian shotin pidentäminen) oli puhetta, niin tärkein arvo kahvin valmistuksessa on se, mitä saadaan kuppiin.
Paljon puhutaan paakuista ja kartioteristä ynnä muusta. Jauhatustuloksen luonne jakautumineen, pölyineen ja muine ominaisuuksineen lienee se asia, joka vaikuttaa juurikin kahvijuoman laatuun.
Eipä tämä tietenkään tarkoita sitäkään, että paakuttamattomalla myllyllä huonompaa kahvia tulisi
.
Nimim "Rocyä en vaihda" O.K.