Laitan nyt tähän ketjuun hieman päivitystä aiheeseen, tuntuu että nyt 14 päivää merkityn paahtopäivän jälkeen ja kolmen laadun kokeilulla vain tummimmaksi paahdettu Celebas Toraja Kalosi on saanut suosiota osakseen. Tuntuu toimivan niin cappussa kuin ristrettona tai espressona. Ehkä tätä pitää tilata kokeeksi etanarahdilla lisää, ja mahdollisesti kokeilla paahtaa uunissa itse. Varsinkin kun käyttäjäpalautteen mukaan joku Behmorin paahtimella neljää papua (arviota kirjoittaessaan) paahtanut oli sitä mieltä että ylivoimaisesti helpoin paahtaa ("I've only tried roasting four different beans using the Behmor 1600, but this bean has been by far the easiest to roast! Every single roast, from the very first one, has been a great success. Excellent price/quality ratio as an espresso bean.").
Onko uunissa paahtamisen suhteen menestymisen mahdollisuuksia, vai pitäisikö alkuunsa ostaa popcorn-kone? Mitään suurikokoista en ala kaappeihin ostamaan, rajansa kaikella...