Teoriassa kai ei. Mut mun mielestä käytännössä on isokin ero.
Käytännössä pitää toki hakea se oma mukavuusalue. Itse teen aina vain tuplaespressoja ja niistä tulee oikein kiva määrä juotavaa kapua. Jos sitten joutuisin tekemään sinkkuja, niin en kyllä keksi etäistäkään järkeä kaataa siihen samaa maitomäärää kuin tuplalle oli parasta. Vaikka se kuppi olisi iso. Hankitaan pienempi kuppi tai sitten kärsitään mielummin liian isosta kupista kuin liian laimesta kahvista.
Baristakisoissahan nää tehdään muistaakseni sinkkuihin, 150-180ml kuppeihin ja sentin huppu.
Jos kupin koko on fiksattu, niin silloin heittäsin vaikka osan espressosta harakoille, jotta juoman
maku olisi mahdollisimamn hyvä. Se on tietysti miksi kukin näitä juttuja tekee. Jos esteettinen kuppi on se juttu, niin sitten sinne voi minun puolestani laittaa vaikka kaakaota sen kahvin sijasta.