Jees, Mulla käy samalla tavalla toisinaan.
Olen tosiaan myös havainnut sen, että umpifilsulla huuhtaistessa häviää kaikki vesi painetilasta kolmitieventtiilin kautta.
Voin olla väärässä, mutta olen ajatellut sen johtuvan suurehkosta suodattimeen ja muualle jäävästä paineen alaisesta tilavuudesta? Ja siksi venttiilin (ison??) avautuessa imaisu olisi näin voimakas?
Nyt viime aikoina on kakku jäänyt enää tuskin ollenkaan kiinni, vaikka käytän 13g kahvia...
Sen taas olen kuvitellut tulevan siitä, että paahtoni/seokseni (tinuri 2.1) on melko tummaa paahtoa ja siksi hiukan rasvaisena tamppaantuu jotenkin kovemmaksi, tai ainakin paremmin sihtiin juuttuvaksi???
Nämä voivat olla kokonaan vääriä arvauksia, mutta jollakinhan se oli itselle selitettävä...
Toisaalta, kakkuhan putoo mukavasti kattilaan, kun hipaisee uuttonappulaa.
O.K.