Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Silvian toinen shotti comanche 8 4927 Uusin viesti Tammikuu 04, 2010, 14:38:22 ip
kirjoittanut Carlo
Melko hapokasta Jari 8 6280 Uusin viesti Maaliskuu 19, 2014, 13:33:15 ip
kirjoittanut Jari
Nakukahva???? pentti 9 17146 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:26:17 ip
kirjoittanut jiitee
Yksinkertainen on kaunista Tuomas 9 15564 Uusin viesti Elokuu 13, 2008, 11:03:08 ap
kirjoittanut Tuomas
Lämmitätkö kuppeja? jpetrow 9 4961 Uusin viesti Huhtikuu 02, 2016, 07:17:20 ap
kirjoittanut jekhki
Gaggia-pulma noisette 9 5872 Uusin viesti Maaliskuu 14, 2011, 10:56:07 ap
kirjoittanut thjerppe
Paineen vaikutus kylmäuuttoon PaljonMaitoa+VahvaaKahvia 10 8546 Uusin viesti Joulukuu 05, 2017, 23:30:38 ip
kirjoittanut Masadist
Makujen selkeys eri menetelmillä akallio 10 7538 Uusin viesti Huhtikuu 12, 2011, 23:27:15 ip
kirjoittanut Toma
Mazzerin ajastusapua jiitee 10 6336 Uusin viesti Huhtikuu 08, 2009, 21:09:15 ip
kirjoittanut jiitee
Kupillisen valmistukseen kuluva aika ruupert 10 18286 Uusin viesti Helmikuu 16, 2007, 12:23:52 ip
kirjoittanut Jay
Kahvikoneen tyhjennys Sammy 11 17775 Uusin viesti Maaliskuu 05, 2007, 23:01:20 ip
kirjoittanut Teme
Latte Art -kurssi 18.11.2009 Lari Järnefelt 11 5705 Uusin viesti Marraskuu 17, 2009, 22:55:52 ip
kirjoittanut Markus
Single vai double? vipe 11 17040 Uusin viesti Helmikuu 02, 2009, 17:13:10 ip
kirjoittanut Kahvikissa
Maidon vaahdotus pippurimylly 12 40762 Uusin viesti Helmikuu 15, 2007, 22:59:50 ip
kirjoittanut simos
Aamu jauhatus-ongelma Make 12 7852 Uusin viesti Elokuu 06, 2011, 09:34:11 ap
kirjoittanut McJones
Lämpötilan vaikutus espresson makuun. Leikkimistä pidillä elias s 13 9317 Uusin viesti Syyskuu 29, 2018, 20:50:43 ip
kirjoittanut Jari
Mitä kakusta voi lukea? Kotimies 13 19328 Uusin viesti Syyskuu 11, 2010, 20:26:40 ip
kirjoittanut Samuli
Doppo Europiccolalla Franssales 13 8914 Uusin viesti Maaliskuu 21, 2011, 23:08:40 ip
kirjoittanut Jolle
Käsiuuton skaalautuminen, 400 grammaa vettä pasi_a 13 6936 Uusin viesti Syyskuu 25, 2020, 01:51:24 ap
kirjoittanut burmanm
Useamman Cappucchinon valmistus Iletys 14 8448 Uusin viesti Tammikuu 02, 2010, 19:36:56 ip
kirjoittanut akallio
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys