Kokemusta vain Silviasta. Tuohon tarpeeseen laite vaikuttaa hyvin toimivalta, ihan sellaisenaan.
Arvauksia lisähankinnoista:
- tampperi täytynee ostaa, Silvian laatikossa voi tulla muovitampperi joka ei ole kovin hyvä, 20-50e
- PID-päivityksen voi tehdä missä tahansa myöhemmässä vaiheessa, kannattanee yrittää tarkastella maistuvatko espressot erilaisilta Silvian normaalin lämmityssyklin eri vaihessa. PID siis tasaa lämpötilavaihtelut, ei pakollinen, n. 120e
- myllyä voi aina päivittää parempaan, 200e+
- nakukahva (kahva josta alaosa poistettu) on mukava jos haluaa kiinnittää huomiota jauhatuksen, tamppauksen ja uuton kehittelyyn, n. 50e
- maitokannua, lämpömittaria, knockbox, puhdistusaineita... alle 100e.
Silvia vaikuttaa hieman Gaggiaa suuremmalta laitteelta, joka on siis hyvä asia jos tila ei ole ongelma.
Käytön opetteluun kannattaa varata aikaa. Itse laite on hyvin yksinkertainen, mutta kun siirrytään pois painekahvan käytöstä niin manuaalilaitteet eivät ole anteeksiantavia sen suhteen mitä kahva pitää sisällään.